Estudis genètics prenatals Amniocentesi

Centre Ginecològic Sitges

VOCACIO DE SERVEI A LA DONA

Serveis Obstètrics. Estudis prenatals.

La possibilitat d'anomalies fetals sovint preocupa a pares i metges. L'objectiu d'identificar precoçment aquestes anomalies és preminent en la medicina fetal i prenatal. Acualment tenim diverses tècniques i procediments, alguns exents de risc fetal i altres no, que obliguen a explicar bé per a què serveixen, quines coses diagnostiquen i quines no i quin risc tenen per al fetus i mare. Seguidament trobareu informació entenedora sobre alguns dels procediments més emprats. De tota manera, pregunteu al vostre metge per detalls concrets, ampliació d'informació o per aclarir els dubtes que pogueu tenir.

 

Cliqueu per obtenir més informació:

 

  • El consell genètic preconcepcional

 

Consulteu també altres temes relacionats:

Alguns llocs d'internet amb informació dirigida a població general, sobre la gestació:

 

Serveis Obstètrics

  • Control gestació
  • Consell genètic i reproductiu
  • Diagnòstic prenatal
  • Ecografia
  • Proves benestar fetal
  • Preparació al part
  • Assistència al part
  • Puerperi

Preparació al part

Si ho desitges, podem oferir-te classes de praparació al part. Per saber-ho tot de l'embaràs i part, i preprar-te per l'esdeveniment.

Pregunta'ns.

Cèl.lules mare del cordó umbilical

Pots fer donació de sang del cordó umbilical per tal d'obtenir-ne cèl.lules mare. Tria un banc públic o privat.

Consulta'ns.

Zones d'interés

Diagnòstic Prenatal

L'amniocentesi, la biòpsia corial i tècniques afins permeten la detecció de nombroses anomalies cromosòmiques estructurals. Cada vegada més, nous procediments permeten detectar malalties genètiques no identificables amb les tècniques convencionals. Algunes estratègies investiguen en sang materna, sense necessitat d'amniocentesi. Al Centre Ginecològic Sitges estem pendents d'aquestes novetats per posar-les al seu abast.

Sang de cordó umbilical (cél.lules mare)

Hem decidit treballar amb un dels laboratoris més prestigiosos i segurs pel que fa a la congelació privada de sang de cordó umbilical. Considereu altrament la possibilitat de donació pública i altruista de sang de cordó, tot reconeixent que el banc de sang de cordó de Barcelona és un autèntic pioner al món en aquest sentit i té un prestigi àmpliament reconegut.

 

Perfil biofísic -NST

 

La incorporació al control de l'embaràs de la monitorització fetal (NST), el doppler-eco i el perfil biofísic permeten detectar alteracions del benestar fetal en les darreres setmanes de l'embaràs, especialment en les gestacions de risc. Aquests procediments i altres els teniu disponibles al Centre Ginecològic Sitges.

◦ Centre Ginecològic Sitges. C/ Salvador Olivella 15, Local 75, Zona "Oasis". Sitges.

◦ Tfs. 93 811 46 45 / 678 843 001

◦ cgsitges@cgsitges.org.es

◦ www.centreginecologicsitges.es