Assistència al part i puerperi

Centre Ginecològic Sitges

VOCACIO DE SERVEI A LA DONA

Serveis Obstètrics. Assistència al part i puerperi.

 

Sóm un equip de ginecòlegs, comadrones, anestesistes i pediatres, que assistirem el vostre part a la Clínica Corachan.

 

L'objectiu és que us sentiu còmodes i que l'experiència sigui gratificant per a vosaltres, pares. Ineludiblement vetllem per la seguretat clínica, amb la màxima qualificació tècnica i professionalitat. Els anestessistes s'encarreguen de controlar en tot moment el nivell de dolor i en cas de necessitat, els nous quiròfans estan equipats amb els darrerers avenços tecnològics. Disposem de servei de neonatologia capaç d'assumir fins i tot prematurs -no extrems- i diferent patologia perinatal. També assistència d'UCI i serveis de suport a la mare en la majoria de patologies.

 

La sala d'Hospitalització és moderna, remodelada recentment i pensada per donar-vos la màxima comoditat i confort a pares i nadons.

 

Haureu de dur algunes coses bàsiques per tenir cura del nadó i de vosaltres mateixes:

 

Si ho desitgeu, fem classes de preparació al part, per tal d'obtenir la màxima informació i preparació per aquest esdeveniment capdal en la vostra vida.

 

 

Podeu ampliar aspectes en relació a la salut de la dona i les patologies durant el parti i puerperi. Documents del Col·legi Americà de Ginecòlegs i Obstetres, en castellà .

 

 

Alguns llocs d'internet amb informació dirigida a població general, sobre la gestació:

 

  • Control gestació
  • Consell genètic i reproductiu
  • Diagnòstic prenatal
  • Ecografia
  • Proves benestar fetal
  • Preparació al part
  • Assistència al part
  • Puerperi

Si ho desitges, podem oferir-te classes de praparació al part. Per saber-ho tot de l'embaràs i part, i preprar-te per l'esdeveniment.

Pregunta'ns.

Preparació al part

Cèl.lules mare del cordó umbilical

Pots fer donació de sang del cordó umbilical per tal d'obtenir-ne cèl.lules mare. Tria un banc públic o privat.

Consulta'ns.

Zones d'interés

Diagnòstic Prenatal

L'amniocentesi, la biòpsia corial i tècniques afins permeten la detecció de nombroses anomalies cromosòmiques estructurals. Cada vegada més, nous procediments permeten detectar malalties genètiques no identificables amb les tècniques convencionals. Algunes estratègies investiguen en sang materna, sense necessitat d'amniocentesi. Al Centre Ginecològic Sitges estem pendents d'aquestes novetats per posar-les al seu abast.

Sang de cordó umbilical (cél.lules mare)

Hem decidit treballar amb un dels laboratoris més prestigiosos i segurs pel que fa a la congelació privada de sang de cordó umbilical. Considereu altrament la possibilitat de donació pública i altruista de sang de cordó, tot reconeixent que el banc de sang de cordó de Barcelona és un autèntic pioner al món en aquest sentit i té un prestigi àmpliament reconegut.

 

Perfil biofísic -NST

 

La incorporació al control de l'embaràs de la monitorització fetal (NST), el doppler-eco i el perfil biofísic permeten detectar alteracions del benestar fetal en les darreres setmanes de l'embaràs, especialment en les gestacions de risc. Aquests procediments i altres els teniu disponibles al Centre Ginecològic Sitges.

◦ Centre Ginecològic Sitges. C/ Salvador Olivella 15, Local 75, Zona "Oasis". Sitges.

◦ Tfs. 93 811 46 45 / 678 843 001

◦ cgsitges@cgsitges.org.es

◦ www.centreginecologicsitges.es