Serveis

Centre Ginecològic Sitges

VOCACIO DE SERVEI A LA DONA

Cartera de Serveis

El Centre Ginecològic Sitges és un Centre dirigit fonamentalment a l'atenció Ginecològica, Obstètrica i Reproductiva, amb tots els seus aspectes, tot i que ofereix altres Serveis com ara Anàlisis Clíniques, Nutrició, Cirurgia Estètica Mamària, Ecografies i d'altres serveis que us poden ser útils. Això el converteix en un centre mèdic especialitzat de característiques singulars a la comarca del Garraf, que preten cobrir unes necessitats mèdiques molt concretes dirigides a les dones.

 

L'atenció és molt personalitzada, sense llargs temps d'espera a la consulta, amb un mínim de 20 min per consulta i amb l'agenda al dia (menys de 10 dies per ser atès).

 

Al Centre disposem de tecnologia sofisticada per fer proves diagnòstiques i terapèutiques molt especialitzades, com podreu comprovar. A través del menú de l'encapçalament o del menú de la dreta podeu explorar les possibilitats que us ofereix.

 

Contacteu-nos...

 

Zones d'interés

Reproducció

Podem oferir-vos l'estudi bàsic de la parella estèri, orientar-vos sobre tècniques de reproducció com la fecundació "in vitro" i adreçar-vos als principals Centres de Reproducció Assistida.

Vés-hi...

Endoscòpia

Actualment les vies de mínima invasió quirúrgica (histeroscòpia, laparoscòpia) permeten dur a terme un gran nombre de maniobres i procediments diagnòstics i quirúrgics, fins i tot alguns oncològics.

Oncologia

Els avenços en aquest camp són constants, des de la prevenció (com ara les vacunes front els virus del papiloma) fins tractaments oncològics molt sofisticats.

Vés-hi...

Anticoncepció

METODE "ESSURE"

Un nou mètode anomenat "ESSURE" permet fer l'esterilització tubàrica a través d'histeroscòpia, ambulatòriament, sense anestèsia i sense necessitat d'introduïr-se a l'abdomen (laparoscòpia).

Prevenció

VACUNES front el Càncer

Ls vacunes pel càncer de cérvix (vacunes de protecció pel papilomavirus) obren un escenari nou en la prevenció d'aquesta malaltia.

Varis

Us oferim des de tècniques quirúrgiques noves per la incontinència (les noves "malles"), fins a cirurgia estètica i reconstructiva per la patologia mamària o les darreres tèniques en diagnòstic biològic i mol.lecular.

Al Centre Ginecològic Sitges incorporem i utilitzem totes les novetats que s'esdevenen en la nostra especialitat, mercès a una formació continuada i al treball en l'àmbit Universitari i en Hospitals Públics i Universitaris de primer nivell al nostre país. Això ens facilita l'accés al coneixement i a l'aprenentatge. La vocació del Centre és també donar a conèixer de manera entenedora al públic no especialitzat alguns d'aquests avenços.

◦ Centre Ginecològic Sitges. C/ Salvador Olivella 15, Local 75, Zona "Oasis". Sitges.

◦ Tfs. 93 811 46 45 / 678 843 001

◦ cgsitges@cgsitges.org.es

◦ www.centreginecologicsitges.es