Esterilització. Mètode ESSURE

Centre Ginecològic Sitges

VOCACIO DE SERVEI A LA DONA

Serveis Ginecològics. Anticoncepció.

El mètode "Essure".

Tradicionalment, la lligadura de trompes convenional implica l'accés a l'abdomen mitjançant un petita incisió al melic, la introducció d'un sistma òptic i al distensió de l'interior de l'abdomen amb CO2. És a dir, la pràctica d'una laparoscòpia. Això implica ingrés en clínica quirúrgica i anestèsia general.

 

Recentment, s'han desenvolupat nous mètodes que permeten dur a terme l'esterilització tubàrica en règim ambulatori, sense anestesia general. Aquests mètodes es basen en la introducció dels materials per fer la lligadura a través del coll de la matriu via vaginal, per histeroscòpia. El més utilitzat és el mètode ESSURE.

 

El procediment es pot fer en règim ambulatori, sense anestèsia general. Molt més sezill i fàcil que la lligadura laparoscòpica tradicional.

 

Pots accedir e un video de you tube per veure el procediment: veure video

 

 

Pregunta al Centre Ginecològic Sitges en relació a aquesta tècnica.

 

 

 

Procediments i utillatge

Utillatges i aparells

Els utillatges i aparells són moderns i ergonòmics. Disposem de les darreres novetats tecnològiques en equipament Podem realitzar proves diagnòstiques que cobreixen tots els requieriments de l'especialitat i practiquem quan cal intervencionisme quirúrgic en règim ambulatori en diversa patologia.

◦ Centre Ginecològic Sitges. C/ Salvador Olivella 15, Local 75, Zona "Oasis". Sitges.

◦ Tfs. 93 811 46 45 / 678 843 001

◦ cgsitges@cgsitges.org.es

◦ www.centreginecologicsitges.es