Ginecologia

Centre Ginecològic Sitges

VOCACIO DE SERVEI A LA DONA

Serveis Ginecològics

 

Donem Servei a totes les especialitats de la Ginecologia. Al menú de la dreta teniu accés a una descripció resumida d'alguns dels serveis i procediments que fem al Centre, amb la possibilitat d'ampliar informació si així ho desitgeu.

 

També volem dur a terme una tasca divulgadora, facilitant al public general l'accés a informació contrastada i alhora entenedora sobre malalties i procediments tant diagnòstics com terapèutics, sovint de difícil comprensió.

 

Algunes de les coses que podreu trobar al portal:

 

  • Novetats i avenços recents de la nostra especialitat.
  • Informació entenedora de malalties i procediments. Accés a webs rellevants.
  • Accés als resultats d'analítiques i citologies/histologies.
  • Informació detalla del que fem al Centre, dels professionals i currículums.

Zones d'interés

Reproducció

Podem oferir-vos l'estudi bàsic de la parella estèri, orientar-vos sobre tècniques de reproducció com la fecundació "in vitro" i adreçar-vos als principals Centres de Reproducció Assistida.

Vés-hi...

Endoscòpia

Actualment les vies de mínima invasió quirúrgica (histeroscòpia, laparoscòpia) permeten dur a terme un gran nombre de maniobres i procediments diagnòstics i quirúrgics, fins i tot alguns oncològics.

Oncologia

Els avenços en aquest camp són constants, des de la prevenció (com ara les vacunes front els virus del papiloma) fins tractaments oncològics molt sofisticats.

Vés-hi...

Anticoncepció

METODE "ESSURE"

Un nou mètode anomenat "ESSURE" permet fer l'esterilització tubàrica a través d'histeroscòpia, ambulatòriament, sense anestèsia i sense necessitat d'introduïr-se a l'abdomen (laparoscòpia).

Prevenció

VACUNES front el Càncer

Ls vacunes pel càncer de cérvix (vacunes de protecció pel papilomavirus) obren un escenari nou en la prevenció d'aquesta malaltia.

Varis

Us oferim des de tècniques quirúrgiques noves per la incontinència (les noves "malles"), fins a cirurgia estètica i reconstructiva per la patologia mamària o les darreres tèniques en diagnòstic biològic i mol.lecular.

Al Centre Ginecològic Sitges incorporem i utilitzem totes les novetats que s'esdevenen en la nostra especialitat, mercès a una formació continuada i al treball en l'àmbit Universitari i en Hospitals Públics i Universitaris de primer nivell al nostre país. Això ens facilita l'accés al coneixement i a l'aprenentatge. La vocació del Centre és també donar a conèixer de manera entenedora al públic no especialitzat alguns d'aquests avenços.

◦ Centre Ginecològic Sitges. C/ Salvador Olivella 15, Local 75, Zona "Oasis". Sitges.

◦ Tfs. 93 811 46 45 / 678 843 001

◦ cgsitges@cgsitges.org.es

◦ www.centreginecologicsitges.es