El Centre

Centre Ginecològic Sitges

VOCACIO DE SERVEI A LA DONA

Atenció integral al servei de la dona

Oferirm en l'àrea del Garraf uns Serveis Mèdics Assistencials centrats en la Ginecologia en tos els seus aspectes, des dels més senzills fins els més sofisticats i especialitzats.

 

Pretenem interactuar amb les nostres usuàries de manera el més directa possible, a través d'aquest portal.

 

Volem dur a terme una tasca divulgadora, facilitant 'accés a informació contrastada i entenedora sobre malalties i procediments diagnòstics i terapèutics.

 

Algunes de les coses que podeu trobar al portal:

 

 • Novetats i avenços recents de la nostra especialitat
 • Informació entenedora de malalties i procediments. Accés a webs rellevants.
 • Accés als resultats d'analítiques i citologies/histologies.
 • Informació detalla del que fem al Centre, dels professionals i currículums.

 

Professionals i Currículum

Els nostres professionals combinen l'activitat privada amb tasques assistencials especialitzades a Hospitals Universitaris, garantia de la màxima qualitat i rigor científic. La conseqüència és una medicina protocolitzada i estandaritzada, sempre seguint les guies clíniques internacionals més actualitzades i científicament acceptades. El currículum del grup és ampli i variat. Podeu veure els articles internacionals publicats en les més prestigioses revistes especialitzades, amb "impact factor", la millor garantia de la qualitat del grup.

 

Direcció Professional: Dr. Pere Fusté i Brull:

 • Unitat Ginecologia Oncològica (UGO) Hospital Clínic de Barcelona
 • Universitat de Barcelona
 • Secretari Secció Ginecologia Oncoològica i Patologia Mamària de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears.

 

Accedeix al currículum (només articles publicats en les millors revistes internacionals especilitzades, amb "impact factor").

Centre Ginecològic Sitges

 

Al Centre trobareu comoditat, confort i atenció exquisides. Sense barreres arquitectòniques i de fàcil accés per l'emplaçament, molt cèntric.

 • Emplaçat a zona "Oasis"
 • Prop de parada de bus i taxi
 • Prop de l'estació del tren
 • Pàrking públic proper

 

Utillatges i aparells

Disposem de les darreres novetats tecnològiques en equipament. Podem realitzar proves diagnòstiques que cobreixen tots els requieriments de l'especialitat i practiquem quan calgui intervencionisme quirúrgic en règim ambulatori en diversa patologia.

Eficiència

Utilitzem les noves tecnologies, com ara internet, apps o la història clínica informatitzada i les TIC, en benefici de les usuàries. Perseguim la màxima eficiència en accessibilitat, entrega de resultas, programació de visites i realització de procediments.

Zones d'interés

Reproducció

Podem oferir-vos l'estudi bàsic de la parella estèri, orientar-vos sobre tècniques de reproducció com la fecundació "in vitro" i adreçar-vos als principals Centres de Reproducció Assistida.

Vés-hi...

Endoscòpia

Actualment les vies de mínima invasió quirúrgica (histeroscòpia, laparoscòpia) permeten dur a terme un gran nombre de maniobres i procediments diagnòstics i quirúrgics, fins i tot alguns oncològics.

Oncologia

Els avenços en aquest camp són constants, des de la prevenció (com ara les vacunes front els virus del papiloma) fins tractaments oncològics molt sofisticats.

Vés-hi...

Anticoncepció

METODE "ESSURE"

Un nou mètode anomenat "ESSURE" permet fer l'esterilització tubàrica a través d'histeroscòpia, ambulatòriament, sense anestèsia i sense necessitat d'introduïr-se a l'abdomen (laparoscòpia).

Prevenció

VACUNES front el Càncer

Ls vacunes pel càncer de cérvix (vacunes de protecció pel papilomavirus) obren un escenari nou en la prevenció d'aquesta malaltia.

Varis

Us oferim des de tècniques quirúrgiques noves per la incontinència (les noves "malles"), fins a cirurgia estètica i reconstructiva per la patologia mamària o les darreres tèniques en diagnòstic biològic i mol.lecular.

Al Centre Ginecològic Sitges incorporem i utilitzem totes les novetats que s'esdevenen en la nostra especialitat, mercès a una formació continuada i al treball en l'àmbit Universitari i en Hospitals Públics i Universitaris de primer nivell al nostre país. Això ens facilita l'accés al coneixement i a l'aprenentatge. La vocació del Centre és també donar a conèixer de manera entenedora al públic no especialitzat alguns d'aquests avenços.

◦ Centre Ginecològic Sitges. C/ Salvador Olivella 15, Local 75, Zona "Oasis". Sitges.

◦ Tfs. 93 811 46 45 / 678 843 001

◦ cgsitges@cgsitges.org.es

◦ www.centreginecologicsitges.es