M. premalignes i malignes

Centre Ginecològic Sitges

VOCACIO DE SERVEI A LA DONA

Malalties premalignes i malignes

(neoplàsia intraepitelial i càncer).

La preocupació per les malalties oncològiques és òbvia. No només per la pròpia naturalesa de les mateixes, sino per l'alta prevalença i incidència d'algunes d'elles, com ara el càncer de mama.

 

Afortunadament, moltes d'aquestes malalties tenen diagnòstic precoç (les diagnostiquem en fases molt primerenques), mitjançant diferents estratègies de cribratge. Altres, fins i tot, les podem prevenir mitjançant la utilització de vacunes (com ara el càncer de cérvix). Finalment, nous avenços terapèutics ens han permès d'augmentar-ne la taxa de curació en moltes d'elles, depenent del tipus i l'estadi en què es troben en el moment del diagnòstic.

L'abordatge d'aquestes malalties és sempre multidisciplinar, implicant diversos professionals, que han d'actuar en equip.

 

Al Centre Ginecològic Sitges sóm especialistes en la patologia oncològica ginecològica, per la dedicació especialitzada d'alguns dels seus professionals en Hospitals Universitaris de tercer nivell i a la pròpia Universitat, on desenvolupen aquest tipus de tasques. Consulteu el que consideru oportú sobre aquests trastorns, que tant d'impacte tenen en la salut pública. Consulta el nostre blog específic sobre Oncologia Ginecològica.

 

Per saber-ne més sobre les malalties oncològiques més habituals:

 

 

◦ Centre Ginecològic Sitges. C/ Salvador Olivella 15, Local 75, Zona "Oasis". Sitges.

◦ Tfs. 93 811 46 45 / 678 843 001

◦ cgsitges@cgsitges.org.es

◦ www.centreginecologicsitges.es